Internationalisering

Iedere leerling op onze school krijgt de gelegenheid om zeker één keer deel te nemen aan een internationale uitwisseling of meerdaagse reis. Al meer dan twintig jaar maken uitwisselingen met leerlingen en docenten uit andere delen van de wereld, deel uit van de lange historie van het Pius X-College. In verschillende niveaus en jaarlagen van de school worden voor leerlingen meerdaagse reizen en uitwisselingen georganiseerd. Dankzij subsidies van onder andere het Europees Platform is het mogelijk om deel te nemen aan de uitwisselingen. Leerlingen krijgen een beter inzicht in de eigen cultuur en die van de buurlanden. Het vergroot het respect voor andere normen en waarden en het levert een bijdrage aan het bestrijden van eigen vooroordelen en die van anderen.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF