​Team ProBotiX voor de 3e keer op rij naar het NK

head image

vrijdag 30-04-2021

Terug naar overzicht

Het heeft even geduurd voordat FTC Netherlands alle league meet resultaten had verwerkt in een algemeen klassement. Sinds afgelopen vrijdag weet Team ProBotiX het zeker. Ook dit seizoen zijn ze van de partij op het Nederlands Kampioenschap. Dat is dan voor de 3e keer op rij.

In totaal waren er 39 teams geregistreerd. Daarvan hebben er 33 daadwerkelijk mee gedaan. De beste 24 mogen deelnemen aan het NK. Team ProBotiX stond na hun eerste league meet 8e totaal en dankzij een goede 2e league meet heeft het team zich nog 1 plaats kunnen verbeteren. De verbeteringen die het team had aangebracht na hun eerste league meet hebben dus goed uitgepakt.

Het team ziet opnieuw een paar verbeteringsmogelijkheden om hun robot op het NK nog concurrerender te maken. Daaraan wordt nu hard gewerkt. Het NK wordt gehouden op 5 juni. Het team keek er naar uit om het NK in een traditionele setting te kunnen doen, maar helaas is inmiddels bekend geworden dat het NK ook remote gehouden gaat worden. Team ProBotiX gaat 4 en 5 juni wanneer ze wedstrijden spelen deze ook livestreamen op Twitch, de link zal dan te vinden zijn op hun Instagram: teamprobotix.

Team ProBotiX is elk jaar op zoek naar fanatieke, leuke en gezellige leerlingen dus kom gerust een keer kijken. Ook op het gebied van pr kunnen ze altijd nog fanatieke leerlingen gebruiken, het is dus zeker niet van belang om technische vaardigheden te hebben.

Overtuigd?

Neem contact met ons op