​ Team ProBotiX schiet zich naar de 3de plaats

head image

dinsdag 23-03-2021

Terug naar overzicht

De leden van Team ProBotiX hebben afgelopen paar maanden hard gewerkt om een goed resultaat te behalen in de competitie waaraan ze deelnemen. De laatste tijdmoesten ze alle zeilen bijzetten om de deadline van de afgelopen week te halen.

Het ringen schietmechanisme en een mechanisme om een "wiebelig object” op de juiste plaats te zetten moesten zorgen voor de punten.

Afgelopen vrijdag en zaterdag (19 en 20 maart) hebben ze beide dagen 3 wedstrijden gespeeld voor hun eerste League Meet. Ze zijn van de 15 teams die meededen aan de league meet 3e geworden, en dit is dus een resultaat om als team trots op te zijn.

Vanwege alle maatregelen om het Covid-19 virus heen, hebben ze de wedstrijden remote gespeeld. Ze hebben hier vanuit de school een eigen ruimte voor gekregen boven de mediatheek. Ondanks het feit dat het echte wedstrijd gevoel van een traditionele League Meet ontbrak hebben ze zich zeker goed vermaakt. Terecht zijn ze trots op hun resultaten. Op naar de volgende League Meet die plaatsvindt op 10 april!

Overtuigd?

Neem contact met ons op