Team ProBotiX maakt indruk op Start Up Event

Nieuws

head image
vrijdag 11-10-2019 TERUG NAAR OVERZICHT

Op zaterdag 5 oktober is ProBotiX, het FTC robot team van onze school, naar het start up event in St. Michielsgestel geweest. Hier hebben ze weer goede contacten gelegd, leuke testritjes gemaakt en flink aan de robot gesleuteld.

ProBotiX heeft de robot van vorig jaar gebruikt en een paar aanpassingen gemaakt. Het team bleek er al goed mee uit de voeten te kunnen. De andere teams vonden het leuk om naar de ProBotiX robot te kijken en waren ook zeer geïnteresseerd in de manier van bouwen. Kortom Team ProBotiX heeft indruk gemaakt.

Het team zelf vond het een leerzame en vooral leuke en gezellige dag. De omgebouwde robot blijven ze gebruiken voor testen en voor softwareontwikkeling. Ze zijn present op de Pius X opendag. Komende weken wordt een tweede robot opgebouwd. Deze robot is geheel nieuw en zal helemaal zijn toegespitst op het spel van dit seizoen. In november en december spelen ze hun League Meets. Er kan dan toegang tot het Nederlands Kampioenschap 2020 (in februari) kan worden bemachtigd.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF