Parijsreis in herfstkleuren!

head image

dinsdag 01-10-2019

Terug naar overzicht

Afgelopen zaterdag werd er met een traditie gebroken. De Parijs reis vond namelijk plaats in september in plaats van in mei.

De nieuwe editie bleek een groot succes. Met 200 enthousiaste leerlingen en hun begeleiders reden drie bussen richting Frankrijk.

In Parijs aangekomen, lachte de zon hen tegemoet, viel het met de drukte alleszins mee, en lagen Parijs en haar monumenten er mooi bij in zonnige herfsttinten. Dat dit meerdere mensen behalve de kunstenaars op Montmartre inspireerde bleek wel uit het huwelijksaanzoek dat één van de begeleiders aan zijn vriendin deed. Dit met de Eiffeltoren als achtergrond.

Onze leerlingen raakten makkelijk in gesprek met de Parijzenaren en konden zo hun interviews afnemen. Ook de gemaakte dagplanning zorgde voor een optimale besteding van het bezoek. Eenmaal terug in de bus werden de enthousiaste verhalen en de vele foto's met elkaar gedeeld. Evenals wie er de meest Eiffeltorentjes voor een euro had weten te bemachtigen. Na om 12 uur "Lang zal ze leven" te hebben gezongen voor twee jarige leerlingen kwamen de reizigers 's nacht weer aan in Bladel. Met een hele mooie belevenis achter de rug.

De organisatie wil iedereen bedanken voor het realiseren van een geslaagde Parijs reis 2019

Overtuigd?

Neem contact met ons op