Ouderraad bedankt ouders en zoekt nieuwe leden

Nieuws

head image
vrijdag 01-06-2018 TERUG NAAR OVERZICHT

Graag bedanken wij alle ouders die het afgelopen jaar contact gezocht hebben met de Ouderraad. Het helpt ons om belangrijke zaken onder de aandacht te brengen binnen het Pius X-College.

Zo kunnen wij in gesprek met de directie over zaken die van belang zijn voor leerlingen en hun ouders.

Enkele onderwerpen die wij het afgelopen jaar besproken hebben zijn de aanschaf en het gebruik van IPads in de lessen, extra begeleiding aan leerlingen, maatschappelijke stage en buitenlandreizen. Ook zijn we in gesprek gegaan over de wijze waarop de Ouderraad een bijdrage kan leveren. Verder heeft de Ouderraad opnieuw twee succesvolle thema-avonden georganiseerd. Ook de veilige honken hebben blijvend onze aandacht. Daarnaast hebben we het afgelopen jaar de samenwerking met de medezeggenschapsraad verbeterd.

Om alle activiteiten uit te kunnen blijven voeren, zijn wij naarstig op zoek naar nieuwe leden. Er nemen dit schooljaar vijf ouders afscheid van de Ouderraad. Wij bedanken Carien Jacobs, Henny Peijnenburg, Monique Huisink, Johan van Dommelen en Inge Akkermans voor hun enthousiaste bijdrage. Wij zijn daarom op zoek naar zo’n vijf nieuwe ouders. Hebt u interesse of wilt u graag eens vrijblijvend met ons in gesprek over wat er dan van u verwacht wordt? Stuur dan een mailtje naar ouderraadpiusx@gmail.com. Wij nemen dan contact met u op.

Voor alle ouders geldt: is er iets wat u bezighoudt en wat u graag onder de aandacht van de Ouderraad wilt brengen? Mail ons dan of neem op een andere wijze contact op met een van ons.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF