Onderzoek nieuwe website Pius X-College

Nieuws

head image
woensdag 25-04-2018 TERUG NAAR OVERZICHT

Sinds 1 januari 2018 beschikt het Pius X-College over een nieuwe website. Deze is modern vormgegeven en van nieuwe technieken voorzien. De huisstijl is hetzelfde gebleven.

Onder ouders, leerlingen en medewerkers van de school wordt een tevredenheidsonderzoek uitgevoerd om te achterhalen hoe de gebruikers de website ervaren en wat zij graag aangepast of toegevoegd zouden zien.

Daarnaast communiceert het Pius X-College ook via andere kanalen. Ook hierover wordt de mening van ouders gevraagd.

Het onderzoek wordt direct na de meivakantie via de VO-spiegel uitgezet. U ontvangt in uw e-mail een bericht hierover met daarin een link die u rechtstreeks naar de VO-spiegel toe leidt. VO-spiegel is een gebruiksvriendelijk onderzoeksinstrument dat ook een duidelijke analyse maakt van de resultaten. Voor leerlingen wordt nog uitgezocht hoe zij bevraagd worden.

Maandag 4 juni 2018 organiseert de directie een klankbordavond voor geïnteresseerde ouders en medewerkers. In het onderzoek wordt een mogelijkheid tot aanmelding opgenomen. Tijdens deze avond worden de resultaten van het onderzoek besproken en wordt hierover met de aanwezigen van gedachten gewisseld. Met de opbrengsten van het onderzoek en de klankbordavond wordt een actieplan ter (mogelijke) verbetering opgezet.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF