Nieuws van de Ouderraad

Nieuws

head image
vrijdag 01-03-2019 TERUG NAAR OVERZICHT

Dinsdag 9 april organiseert de Ouderraad een ouderavond, met als thema “Het effect van gestresste ouders op hun kinderen”. We hebben het tegenwoordig druk! Werken, hobby’s, vrienden, reizen, een gezin en soms een beetje ruimte voor onszelf.

En daarnaast willen we het beste voor onze kinderen. Want we gunnen hen dat ze op zullen groeien tot weldenkende, zelfstandige en creatieve volwassenen die zich straks zonder enige moeite met hoofd en hart kunnen redden in onze hectische en veeleisende maatschappij.

Op een herkenbare en informatieve wijze wordt aandacht besteed aan het effect dat rennende en plannende ouders hebben op de hersenontwikkeling van hun kinderen. Wat doet dit met het leervermogen, geheugen en creativiteit? Nadere informatie en de mogelijkheid tot aanmelden volgt later, maar noteer de datum alvast in uw agenda. Het wordt een interessante avond!

De Ouderraad heeft onlangs een gezellig etentje gehad in het restaurant van het Praktijkonderwijs van het Pius X-College. In een gemoedelijke ambiance hebben wij genoten van een voortreffelijk diner. Lekkere gerechten en een professionele, enthousiaste bediening. We mogen trots zijn op deze leerlingen!

Heeft u vragen, tips of thema’s waarvan u meent dat deze voor alle ouders van belang zijn, dan kunt u deze mailen naar ouderraadpiusx@gmail.com.

Een fijne voorjaarsvakantie toegewenst!

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF