Mooi resultaat op regionale timmer- en metselwedstrijden!

Nieuws

head image
vrijdag 15-03-2019 TERUG NAAR OVERZICHT

Afgelopen dagen hebben een viertal jongeren van de afdeling 4BWI deelgenomen aan de regionale timmer- en metselwedstrijden (Brabantse kampioenschappen). Docent Johan Diepens doet verslag.

De timmermannen begonnen dinsdag, en moesten in 3 dagen tijd een werkstuk maken waar de nodige moeilijkheden in zaten. In een deelnemersveld van 15 leerlingen, wisten Jorn de Jongh en Mart van Avendonk hun mannetje te staan. Op woensdag sloten de metselaars zich aan.

In 2 dagen tijd moesten Raf Huijbregts en Dirk van der Heijden een bankje metselen. Beiden wisten een heel mooi werkstuk neer te zetten. Het was een hele tijd spannend toen de jury’s na een compliment voor alle deelnemende leerlingen het resultaat bekend maakte. Jorn behaalde een mooie 4eplaats bij de timmerwedstrijd. Diezelfde plek nam Raf mee naar huis bij de metselaars. Dirk werd 2e bij de metselwedstrijd. Hij mag onze school gaan vertegenwoordigen tijdens de NK, half april in Ede. Mart eindigde op het hoogste podium bij de timmerwedstrijd. Hij mag zich Brabants kampioen noemen.

Als docenten BWI zijn wij ontzettend trots op deze 4 kanjers. Zij werden (natuurlijk niet zonder reden) door ons uitverkoren om mee te mogen doen. Zij hebben op een grandioze manier onze school vertegenwoordigd. Jongens. GROTE KLASSE!! BEDANKT EN PROFICIAT.

Timmer en Metselwedstrijden 2019

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF