​MBO presenteert zich op voorlichtingsavond

Nieuws

head image
vrijdag 11-10-2019 TERUG NAAR OVERZICHT

Op dinsdag 22 oktober is de jaarlijkse mbo-informatieavond. Verschillende scholen vertellen iets over de opleiding die ze bieden of lichten een werkveld toe waar leerlingen naartoe uit kunnen stromen.

Het Summa College heeft ervoor gekozen om iets te vertellen over acht interessegebieden zoals; creatief, zorg welzijn & uiterlijk, administratie & dienstverlening, horeca & recreatie, sport & veiligheid. Deze voorlichting is gericht op het brede interessegebied.

Het Sint Lucas college geeft informatie over de verschillende opleidingen die zij bieden. Dit geldt ook voor de Rooi Pannen, Helicon en ROC Tilburg.

Daarnaast zijn er verschillende leerwerkbedrijven vanuit de techniek, bouw en foodsector.

In de aula staan vertegenwoordigers van de verschillende leerwerkbedrijven en de verschillende interessegebieden van het Summa College. Bij deze stands kunt u nadere informatie opvragen over een opleiding die hoort bij het betreffende interessegebied.

De avond start met een inloop om 19 uur. U kunt dan al in de aula informatie inwinnen over de opleiding naar keuze. Het is mogelijk om drie voorlichtingsrondes bij te wonen.

Tussen de verschillende rondes is een kwartier pauze opgenomen zodat u ook in de gelegenheid bent om de aula te bezoeken. En na de laatste ronde zijn de voorlichters nog tot 22 uur beschikbaar om uw vragen te beantwoorden.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF