​Maarten de Veth rector/bestuurder per 1 januari 2019

Nieuws

head image
woensdag 19-12-2018 TERUG NAAR OVERZICHT

De Raad van Toezicht van het Pius X-College te Bladel heeft Maarten de Veth benoemd tot rector/bestuurder van deze school. Hij start zijn nieuwe functie op 1 januari 2019 en volgt per deze datum Jos Bosch op.

Maarten is begonnen als leerkracht in het basisonderwijs. Daarna heeft hij achtereenvolgens gewerkt als intern begeleider, adjunct-directeur en directeur basisonderwijs. Ondertussen studeerde hij Onderwijskunde aan de Universiteit van Utrecht waarna hij als onderwijsadviseur bij DOBA in Eindhoven ging werken, zowel in het primair als het voortgezet onderwijs. Aansluitend werd hij directeur van het Vakcollege Eindhoven (destijds de Burgh) en later directeur van het dr. Knippenbergcollege in Helmond (school voor mavo, havo en vwo). Sinds 1 januari 2013 is hij rector van het Augustinianum in Eindhoven.

Het Pius X-College haalt met Maarten de Veth een rector/bestuurder in huis die toekomstgericht onderwijs voor de leerlingen en de verbinding met de omgeving hoog in het vaandel heeft staan.

Op vrijdag 1 februari schenkt de school aandacht aan het afscheid van Jos Bosch.

(op de foto links Maarten de Veth, rechts Jos Bosch)

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF