Maarten de Veth nieuwe rector/bestuurder

head image

dinsdag 23-10-2018

Terug naar overzicht

De Raad van Toezicht van het Pius X-College heeft Maarten de Veth benoemd tot rector/bestuurder van onze school. Hij start zijn nieuwe functie op 1 januari 2019 en volgt per deze datum Jos Bosch op.

Maarten is begonnen als leerkracht in het basisonderwijs. Daarna heeft hij achtereenvolgens gewerkt als intern begeleider, adjunct directeur en directeur basisonderwijs. Ondertussen studeerde hij Onderwijskunde aan de Universiteit van Utrecht waarna hij als onderwijsadviseur bij DOBA in Eindhoven ging werken, zowel in het primair als het voortgezet onderwijs. Aansluitend werd hij directeur van het Vakcollege Eindhoven (destijds de Burgh) en later directeur van het dr. Knippenbergcollege in Helmond (school voor mavo, havo en vwo). Sinds 1 januari 2013 is hij rector van het Augustinianum in Eindhoven.

Maarten de Veth is geboren in Oudenbosch en woont met zijn gezin in Helmond. Het Pius X-College haalt met hem een rector/bestuurder in huis die toekomstgericht onderwijs voor onze leerlingen en de verbinding met de omgeving hoog in het vaandel heeft staan.

Op vrijdag 1 februari besteedt de school aandacht aan het afscheid van Jos Bosch.

Overtuigd?

Neem contact met ons op