​Kerstmis 2019

Nieuws

head image
woensdag 18-12-2019 TERUG NAAR OVERZICHT

Inmiddels is het schooljaar alweer enkele maanden op gang en is het eerste schoolrapport uitgedeeld. In de afgelopen periode zijn we onder andere gestart met de voorbereidingen voor de nodige verbouwingen in de school.

Verbouwingen om de leeromgeving van onze leerlingen verder te verbeteren. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan de aula’s in ons hoofdgebouw. We hopen dat we in dit lopende schooljaar met de aanpassingen kunnen starten. Met ingang van 1 februari starten we in beide aula’s in ieder geval met een cateraar. Leerlingen kunnen dan uit een uitgebreid, grotendeels gezond menu, keuzes maken. Keuzes die in prijs verschillend zijn.

Alle veranderingen die we in en rond de school nu en in de toekomst gaan doorvoeren zijn gekoppeld aan onze missie: Voel je thuis! Hier hoort immers een passende leeromgeving en een passend onderwijsaanbod bij.

We houden u vanzelfsprekend van alle wijzigingen die komen gaan op de hoogte en informeren u o.a. middels onze website. Onze vernieuwde website wordt overigens snel na de kerstvakantie gelanceerd.

Voor nu wens ik iedereen hele fijne feestdagen en een gezond en liefdevol 2020!

Maarten de Veth, rector/ bestuurder

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF