Jef, Imme en Lea voor Edukans naar Malawi!

Nieuws

head image
vrijdag 23-11-2018 TERUG NAAR OVERZICHT

​De knoop is doorgehakt, de keuze is gemaakt. Leerlingen uit leerjaar 3 en 4 hebben gereageerd op de oproep voor Going Global ambassadeur Malawi.

Na twee gespreksrondes heeft Edukans samen met het Pius X-College de keuze gemaakt voor Jef Kolsters uit 3gt en Imme Coolen uit 3vwo. Lea Maandonks, docente van de wereldklas, gaat mee in het docentenprogramma.

Enthousiasme, betrokkenheid, inlevingsvermogen, oprechte culturele belangstelling, creativiteit en gedrevenheid zijn kwaliteiten van deze deelnemers waardoor we het volste vertrouwen hebben dat ze de reis en de acties tot een succes gaan maken.

Begin december gaan zij zich samen met de andere leerlingen, docenten en begeleiders voorbereiden op de reis naar Malawi die in februari 2019 op het programma staat.Via de actiewebsite van Edukans zullen zij alle volgers op de hoogte houden van hun ervaringen.

Een kind dat leert, is een kind met kansen.

Want op school leer je veel meer dan lezen, schrijven en rekenen. Je leert voor jezelf opkomen, vriendschappen aangaan en relaties ontwikkelen, zuinig zijn op je lichaam en natuurlijk: je talenten ontwikkelen.

Wat je op school leert, is voor altijd.

De Edukanscommissie.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF