​Jaarlijkse fietscontrole

Nieuws

head image
vrijdag 12-10-2018 TERUG NAAR OVERZICHT

De donkere wintermaanden liggen weer voor ons. De komende periode moeten de leerlingen ’s ochtends in het donker en soms in regenachtig weer naar school fietsen.

Het is dan ook belangrijk dat zij hierbij de beschikking hebben over een veilige fiets met vooral goede verlichting. Jaarlijks organiseert de school in samenwerking met vrijwilligers van Tour- en wielerclub ‘Het Snelle Wiel’ uit Bladel een fietskeuring. Dit jaar komt ook een vertegenwoordiger van Veilig Verkeer Nederland om voorlichting te geven over de verkeersveiligheid en het uitdelen van gadgets. De fietsen zullen gekeurd worden van alle leerlingen van de klassen 1, 2 en 3 havo/vwo, havo schakelklas en tto, 1 en 2 vmbo bk en schakelklas, 1 en 2 vmbo gt, alsmede van de gehele praktijkschool (voor degene die met de fiets naar school komen). De fietskeuring zal plaatsvinden op dinsdag 23 oktober aanstaande op het buitenterrein aan de Tuinstraat. De leerlingen krijgen na de keuring een briefje mee waarop de gecontroleerde onderdelen van de fiets aangegeven worden.

Met deze berichtgeving verzoeken wij ouders/verzorgers om in de komende herfstvakantie - voorafgaande aan de fietskeuring - de fiets van hun zoon/dochter nog eens goed te controleren en eventuele gebreken te (laten) repareren.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF