In actie voor stichting Alpe d’HuZes

Nieuws

head image
maandag 12-08-2019 TERUG NAAR OVERZICHT

Eerder informeerden wij u over onze voorbereidingen om deel te gaan nemen aan de Alpe d’Huzes. Afgelopen juni was het dan zover. Na maanden van voorbereiding reisden we af naar Alpe d’Huez in Frankrijk.

Op maandag 3 juni vertrokken we met 27 leerlingen en de nodige begeleiders per bus. We hebben deze week op een camping gebivakkeerd. Het was prachtig weer. Gelukkig had de camping een zwembad en een rivier waarin de leerlingen de nodige verkoeling konden vinden.

Dinsdag 4 juni bezochten we een indrukwekkende bezinningsceremonie van Big Challenge. Mooie muziek en indrukwekkende sprekers zorgden ervoor dat we met onze neus op de feiten werden gedrukt waar we hiervoor waren gekomen.

In de avond maakten we ons opgehaalde bedrag bekend. Maar liefst € 80.666,-- hebben we overgemaakt naar de stichting Alpe d’HuZes. We vierden samen met de deelnemers en aanwezige ouders een klein feestje.

Op donderdag 6 juni was het dan daadwerkelijk zover. ’s Ochtends om 4.30 uur stonden we samen met ruim 4500 deelnemers aan de start om te beginnen aan onze uitdaging. Het werd het een prachtige dag. Er is zo veel gebeurd tijdens onze weg naar boven: mooie ontmoetingen, bijzondere deelnemers, veel gelachen en zo nu en dan een traan.

Het was een fantastische week. Wat we samen met de leerlingen mee hebben gemaakt, hadden we in geen schooljaar kunnen beleven.

Een uitgebreid dagverslag is te lezen op: www.piusxinactievoorlois.waarbenjij.nu

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF