Hulde aan de geslaagden

head image

dinsdag 09-10-2018

Terug naar overzicht

​Vrijdag 5 oktober jongstleden was een memorabele dag voor de reeds afgezwaaide 6V leerlingen en de huidige 4V-lichting welke hun eerste 3 jaar tto erop hebben zitten.

Beide groepen waren in een prachtig aangeklede aula aanwezig om respectievelijk hun IB-diploma (International Baccalaureate) dan wel hun TTO-certificaat en Checkpoint Cambridge Certificate in ontvangst te nemen.

Het werd een feestelijke avond waar naast speeches van (ex-) leerlingen, Coördinatoren en Wim Krijbolder ruimte was voor muziek en de voor de gelegenheid overgekomen keynote speaker; Lotte Meijerink. Ook Jasper van Oerle (1e lichting tto en tevens nieuwbakken collega muziek) mocht een duit in het zakje doen. Het bleek een mooie gelegenheid om herinneringen aan die 3 of 6 jaren tweetaligheid op te halen en nadien vloeide de (nep) champagne dan ook rijkelijk.

Aan alle geslaagden een welverdiend proficiat toegewenst, jullie hebben loon naar werken gekregen en mogen trots zijn op de behaalde resultaten die jullie de komende jaren mogen inzetten bij het volgen van jullie (universitaire) studie of IB hier op het PiusX-College.

Aan eenieder een welgemeend bedankt voor de sfeervolle avond,

Met vriendelijke groet,

Tto-coördinatoren A. van de Zande en MJ van Limpt

Overtuigd?

Neem contact met ons op