Droevig nieuws

Nieuws

head image
maandag 11-03-2019 TERUG NAAR OVERZICHT

Vandaag bereikte ons het onvoorstelbare nieuws dat zaterdag jongstleden onze oud-collega Erwin Ceulemans op 53-jarige leeftijd plotseling aan een hartstilstand is overleden.

Erwin heeft als docent NASK (natuur-scheikunde) en mentor 3 vmbo-GT van 1 augustus 2009 tot 1 augustus 2018 bij het Pius X-College gewerkt. Erwin was een gedreven docent met passie voor met name het vak scheikunde. Samen met zijn sectiegenoten op het Pius X-College vormde hij een hechte club die in het kabinet NASK alle zaken rondom het onderwijs doornam. Hij woonde in Loon op Zand en kwam bij tij en ontij met zijn aerodynamische gele ligfiets naar onze school in Bladel. Twee schooljaren geleden besloot hij om naast de bevoegdheid die hij al bezat, de opleiding tot eerstegraads docent scheikunde te gaan volgen. Hij deed dit met veel plezier. Vanuit de contacten met medestudenten aan de opleiding heeft hij het aanbod gekregen om op een andere school met zijn vak verder de verdieping op te zoeken. Hij koos ervoor om begin dit schooljaar te gaan starten aan het Newman College te Breda; een school met een specifiek Bèta-profiel en een Technasium.

Wij wensen zijn vrouw en kinderen heel veel sterkte toe bij het verwerken van dit volkomen onverwachte verlies.

Erwin, we denken aan je.

Indien u naar aanleiding van dit bericht een condoleanceboodschap wil overbrengen gelieve contact op te nemen met dhr. T. Jansen, teamleider 3-4GT via het e-mailadres: t.jansen@piusx-college.nl

Namens de schoolleiding

Pius X-College

Bladel

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF