DEMO BSM: Spectaculaire battle in de gymzaal!

Nieuws

head image
dinsdag 12-02-2019 TERUG NAAR OVERZICHT

Dinsdag 26 februari is het weer zo ver, de jaarlijkse DEMO van het vak Bewegen, Sport en Maatschappij (BSM). De leerlingen met het vak BSM hebben weer een supergave show in elkaar gezet.

Voor deze leerlingen is het een eindproject om het vak BSM af te sluiten. Sinds de aanvang van dit schooljaar zijn de leerlingen bezig geweest met het voorbereiden van de DEMO. Per periode zijn ze steeds in twee groepen aan een act gaan werken. Deze acts worden van begin tot eind zelf bedacht, van de oefening zelf tot de opstelling en de kleding. Zo zijn gedurende een aantal periodes de acts ontstaan. Verder zijn alle leerlingen ook lid van een commissie waarbij ze bepaalde dingen voor de DEMO moeten regelen. Zo is er een PR-commissie die zorgt voor de kaartverkoop en de bekendmaking van de DEMO. Er is de presentatie-commissie, deze zorgt voor een vloeiend verloop van de DEMO door middel van een goed verhaal en leuke presentatie tijdens de show. Commissie creatief regelt het ontwerp van de kaartjes en posters en de opmaak van het decor. En de commissie film/ foto/ muziek zorgt ervoor dat alle muziek geregeld is en dat er na de DEMO een mooi foto en video verslag komt. Als laatste is er nog de commissie materialen, deze zorgt ervoor dat alle materialen aanwezig zijn en dat iedereen weet wanneer ze op moeten bouwen.

Dit jaar hebben de leerlingen het een stuk zwaarder gehad, want ze hadden dit jaar maar een klein aantal leerlingen. Ondanks dat belooft het een spektakel te worden!

De kaartjes zijn te koop in de aula van havo/ vwo om 10.00u op 12-13-14 februari; entree 2 euro.

Het zal een spectaculaire battle worden die je niet mag missen!

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF