"De ongelofelijke poging van niemand om iemand te zijn"

Nieuws

head image
dinsdag 26-11-2019 TERUG NAAR OVERZICHT

In het kader van de lessen CKV zijn er op dinsdag 26 november workshops theater én een theater voorstelling voor de leerlingen 4h en 4v CKV georganiseerd.

De workshops en de voorstelling werden verzorgd door theatergroep Afslag Eindhoven. Zij speelden de voorstelling "De ongelofelijke poging van niemand om iemand te zijn".

Een uitputtende en brutale zoektocht naar aandacht, erkenning en geliefd zijn.

Onder het pak gutst het zweet van hun hoofd, terwijl een grote glimlach vol vacht je toelacht. Uit alle macht proberen ze het publiek voor zich te winnen en tot op het laatste bot vermaak te bieden. Door hun moeheid en anonimiteit heen. Tot de kop en de verhulling te zwaar gaan wegen en het zweet ondraaglijk wordt. Ze willen gezien worden. Ze willen dat je hen ziet. Want als niemand je ziet, besta je dan überhaupt wel?

Het was een dag met als onderwerp "social media". In de workshops en in de voorstelling kwam o.a. aan bod in hoeverre je je anders voordoet op social media dan in het echt en wat eigenlijk echt is. Zou je jezelf gewoon kunnen laten zien zoals je bent en de invloeden van social media.

Een verrassende voorstelling en weer eens een heel andere invulling van de schooldag. We hopen dat de leerlingen hebben genoten van deze dag en bedanken theatergroep Afslag Eindhoven voor de komst naar onze school!

De docenten CKV,

mevr. Heesakkers, Mevr. Swinkels en mevr. Wester.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF