Daar gaan ze!

head image

vrijdag 18-06-2021

Terug naar overzicht

Jullie kind naar het voortgezet onderwijs. Online ouderavond op 24 juni van 20.00 tot 21.15 uur.

Het schooljaar is bijna voorbij en je kind gaat na de vakantie naar het voortgezet onderwijs. Superleuk, maar ook spannend!

Er breekt een nieuwe fase aan voor je kind en voor jou als ouder! Wat gaat er de komende jaren allemaal veranderen? Wordt je kind een echte puber of is ‘ie het al? Hoe kun je daar als ouder mee omgaan? Wat werkt er wel, wat niet en waarom?

Tijdens deze online ouderavond krijg je informatie over o.a. het puberbrein, sociale media, experimenteren en groepsdruk. Interessant en tegelijkertijd ook leuk!

Tijdens deze online ouderavond nemen acteurs van Helder Theater je mee in de wereld van pubers en ouders in situaties die mogelijk kunnen gaan komen. Sprekers zijn Julia Hiddink van GGD Brabant -Zuidoost en Floris Brocaar van Novadic-Kentron. Daarnaast vertelt jeugdcoach Daniel Swinkels over opgroeien en vrijetijdsbesteding in Bladel en Reusel-De Mierden. Je kunt actief meedoen via chat en Mentimeter.

Aanmelden kan via kempenbranie@kempengemeenten.nl. Heel graag tot 24 juni! P.S. Kan je niet op 24 juni? Op 30 juni organiseren wij een ouderavond met dezelfde strekking, maar met het accent op de gemeenten Bergeijk en Eersel.

Overtuigd?

Neem contact met ons op