Corona(-maatregelen) leidt tot vragen van ouders

head image

dinsdag 01-12-2020

Terug naar overzicht

Het Corona virus heeft het onderwijs stevig in de greep. Hierdoor is ook het Pius X-College genoodzaakt tot het nemen van allerlei maatregelen. Dit roept soms vragen op bij ouders.

De ouderraad ontvangt de laatste tijd meerdere mails met vragen, suggesties, adviezen van (bezorgde) ouders. Deze mails zijn input voor de gesprekken met de directie. De ouderraad ervaart deze gesprekken als waardevol. De directie staat open voor onze suggesties en adviezen. Heeft u vragen, aarzel niet en stuur een mail naar ouderraadpiusx@gmail.com.

Corona is een gezamenlijke verantwoordelijkheid

Het Pius X-College doet er alles aan om het fysieke onderwijs op school door te laten gaan. Maar ook wij, ouders en verzorgers, kunnen hier een bijdrage leveren. De Ouderraad verzoekt iedereen om de voorgeschreven maatregelen van het RIVM na te leven. Dus bijv. geen feestjes met grote aantallen. Zo proberen we samen (ouders én de school) de impact van corona op het onderwijs zo beperkt mogelijk te houden.

Geen thema-avonden vanwege corona maatregelen

Helaas kunnen de fysieke bijeenkomsten nog steeds niet doorgaan. Wij hebben alle voorbereidingen stopgezet en hopen dit op een later moment weer op te pakken

De Ouderraad heeft nieuwe leden

Zij stellen zich hier graag aan u voor.

Overtuigd?

Neem contact met ons op