​Boekenpakket nieuwe schooljaar

head image

donderdag 22-07-2021

Terug naar overzicht

In afwijking van wat de afgelopen jaren gebruikelijk was, wordt het boekenpakket voor je zoon/dochter niet meer op de eerste schooldag in de school uitgereikt.

Het boekenpakket voor het nieuwe schooljaar wordt dóór de school bij VanDijk BV te Kampen besteld maar in de laatste week van de zomervakantie door een koeriersdienst in een pakket op uw huisadres afgeleverd.

Het eventueel bijbehorende digitale lesmateriaal wordt voor de eerste lesdag in de elektronische leeromgeving van de school klaargezet.

Voor onze leerlingen van de Praktijkschool en de Wereldklassen geldt levering van een boekenpakket door VanDijk BV niét. Voor hen zijn de boeken op school beschikbaar.

Procedure levering

In de eerste twee weken van de zomervakantie ontvang je een e-mail van VanDijk met een ontvangstbevestiging dat het boekenpakket voor je zoon/dochter door de school is besteld. Door middel van een te ontvangen klantnummer in deze mail kan de levering van het boekenpakket worden gevolgd op de website www.VanDijk.nl door in te loggen via MijnVanDijk. Gebruik om in te loggen het mailadres waarop de mail is ontvangen en gebruik als wachtwoord het klantnummer. Hier kan eventueel een adreswijziging voor levering van het bestelde boekenpakket worden doorgegeven.

Zodra het boekenpakket voor je zoon/dochter door VanDijk wordt verstuurd, ontvang je ter informatie nog een aparte e-mail van VanDijk. Voor vragen kun je contact opnemen met de klantenservice van VanDijk via info@vanDijk.nl of 088-2030303.

Overtuigd?

Neem contact met ons op