Mélanie van Limpt
Hi there! Ik ben Mélanie van Limpt (25) en woonachtig in Eindhoven. Ik ben docent Engels en werk sinds november 2016 op het Pius X College. Voor mij is dit niet zomaar een middelbare school aangezien ik zelf leerling ben geweest op het Pius X. Hoe bijzonder! 

Mijn hobbies zijn koken, voetballen (bij VV Hapert) en reizen. Afgelopen jaar ben ik naar Azië gegaan om te backpacken waar ik veel gezien en geleerd heb. Maar voor nu staat het Pius X avontuur op de planning. I'm excited!

Lotte van Borrenbergen
Graag wil ik me via deze weg even voorstellen. Mijn naam is Lotte van Borrenbergen en ik woon in Reusel. Sinds dit schooljaar ben ik werkzaam als docent Nederlands op het Pius X College. De school is bekend terrein voor mij. Ik ben zelf oud-leerling en daarnaast heb ik vorig schooljaar al eens stage mogen lopen op de Pius. 

Op dit moment zit ik in het laatste jaar van Fontys Lerarenopleiding in Tilburg. Ik ben hard aan het werk om aan het einde van dit schooljaar het felbegeerde papiertje op zak te krijgen. Naast het lesgeven op het Pius-X College en het studeren op Fontys, werk ik in de weekenden bij Restaria Den Doel in Bladel. Ook zorg ik voor de nodige ontspanning door op z’n tijd lekker te winkelen of met vriendinnen gezellig te stappen.